A ajuns la 109 ani şi a dezvăluit secretul ei: "Femei, staţi departe de bărbaţi"

A ajuns la 109 ani şi a dezvăluit secretul ei:  Femei, staţi departe de bărbaţi
Data: 28 Februarie 2019
Jessie Gallan, din Scoția, a ajuns la 109 ani şi, înainte de a muri, a dezvăluit care este secretul unei vieți lungi, din punctul ei de vedere. 

În anul 2014, în nişte interviuri memorabile, Jessie a declarat că a reușit să ajungă la această vârstă frumoasă pentru că… s-a ținut departe de bărbați.

Potrivit lui Jessie, bărbații reprezintă"mai multe probleme decât merită". Când nu era ocupată să se pastreze la o distanţă considerabilă de masculi, Jessie se menţinea cu o dietă bazată pe…terci de ovăz preparat după o reţetă tradiţională pentru Scoţia (porridge). 

Jessie Gallan Gallan s-a născut în anul 1906, în Kintore, Scoția. Deși spunea că a avut probleme financiare în acea perioadă, copilăria ei a fost una foarte fericită.

Jessie, care nu s-a căsătorit niciodată, a renunțat la studii și a decis să își încerce norocul ca ospătăriță și cameristă. A lucrat în industria serviciilor foarte mult timp.

Când a ajuns la bătrânețe, s-a mutat într-un azil de bătrâni, specializată în îngrijirea vârstnicilor bolnavi sau singuri. 

SURSA FOTO: GETTY
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO