A devenit cea mai tânără bunică din lume la 23 de ani și e din România! Care e povestea ei?

A devenit cea mai tânără bunică din lume la 23 de ani și e din România! Care e povestea ei?
Citeste mai mult despre: sarcina, bunica, bunica tanara, record,
Data publicarii: 07 Martie 2021
Data actualizare: 10 Aprilie 2021
O româncă ce a născut la vârsta de 12 ani deține titlul de cea mai tânără bunică din lume, după ce și-a întâmpinat primul nepot la doar 23 de ani.
Rifca Stănescu a făcut înconjurul lumii cu povestea ei. Tânăra a născut-o pe fiica sa, Maria, când avea doar 12 ani. În ciuda faptului că și-a dorit ca fata să nu urmeze aceeași cale, Maria a avut un copil tot când avea doar 11 ani.

Tânăra bunică, din satul Investi, a povestit pentru The Sun cum a rugat-o pe fiica ei să rămână la școală, dar aceasta a rămas însărcinată la o vârstă și mai mică.
 
Rifca are acum are 30 de ani, dar declara pentru The Sun acum șapte ani: „Sunt fericită că sunt bunică, dar mi-am dorit altceva pentru Maria - și altceva pentru mine."

So many questions...

Posted by LADbible Australia on Thursday, 25 January 2018

Născută în 1985, Rifca se pare că s-a răzvrătit și a mers împotriva dorințelor familiei sale. Astfel, a fugit cu Ionel Stănescu, actualul ei soț, când aveau 11 și respectiv 13 ani. Cei doi s-au căsătorit și, la scurt timp, Rifca a rămas însărcinată.
 
Rifca declara pentru The Sun: "Am vrut să mă căsătoresc cu el, așa că am fost de acord și, bineînțeles, după ce am petrecut noaptea împreună, nu exista nicio modalitate de a ne separa cineva. Fusesem promisă familiei unui alt băiat de când aveam doi ani, dar eu nu am vrut asta ".
 
Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA:

FOTO: SHUTTERSTOCK
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies