A inceput sa-si deseneze puncte de fond de ten pe fata cu un betigas de urechi. Rezultatul final e spectaculos

A inceput sa-si deseneze puncte de fond de ten pe fata cu un betigas de urechi. Rezultatul final e spectaculos
Data publicarii: 04 Aprilie 2017
Data actualizare: 04 Aprilie 2017
In ultimele cateva luni, au aparut tot mai multe tehnici de aplicare a fardului. Multe dintre bloggeritele de frumusete au transformat tot procesul itnr-o adevarata arta.

Kat von D este artist tatuator si make-up artist care are un succes de proportii in Statele Unite ale Americii cu propria linie de cosmetice. Recent, ea a pornit un serial online pe Youtube, prin care si-a propus sa le arate fanelor tehnici si produse noi de infrumusetare.

Pe Kat's Beauty Chat, ea a publicat recent un filmulet in care exemplifica pointilismul, un procedeu folosit mai ales in pictura, care consta in descompunerea petei de culoare in puncte si liniute, ca un mozaic, din al caror amestec optic rezulta tonul dorit.

Kat si-a aplicat fondul de ten astfel, folosindu-se doar de un betisor de urechi, iar intregul momentul e cu adevarat captivant. Si mai interesant este rezultatul final: daca de la distanta ea pare sa nu fie machiata, pe masura ce camera i se apropie de ten, punctele atent plasate devin tot mai evidente.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies