A salvat un caine de la moarte, iar viata lui s-a schimbat radical. Gestul unei femei i-a lasat pe toti fara cuvinte

A salvat un caine de la moarte, iar viata lui s-a schimbat radical. Gestul unei femei i-a lasat pe toti fara cuvinte
Citeste mai mult despre: caine, gest, moarte,
Data: 26 Ianuarie 2015
Meagan Penman se afla in vacanta in Thailanda atunci cand l-a intalnit pe Leo, un catel paraplegic, abandonat pe plaja. Din momentul in care a vazut animalul suferind, femeia a realizat ca trebuie sa se implice in salvarea animalului.

Leo a fost gasit intr-o stare deplorabila pe plaja thailandeza, catelul fiind subnutrit si cu blanita deteriorata. Impresionata de situatia in care se afla animalul, Megan Penman l-a filmat si a postat videoclipul pe Reddit. Materialul video a ajuns viral in timp record, insa tanara a decis ca acest lucru nu este suficient. 

Femeia a deschis online un cont unde iubitorii de animale si toti cei care au fost impresionati de povestea lui Leo pot sa doneze bani. Mai mult, Leo are acum propria sa pagina de Facebook. Toti banii stransi din donatii sunt folositi pentru plata consultatiilor veterinare si a tratamentelor medicale. 


Ar fi murit in maximum o luna, daca nu l-as fi luat de acolo. Nu am gasit in Thailanda pe nimeni dornic sa il adopte, asa ca am hotarat sa il duc in Canada, la mine acasa. ", a scris
Megan pe contul sau de Facebook.


In prezent, cainele si-a gasit o noua casa, fiind adoptat
Jamie Marilyn Smith, careia i-a schimbat viata.   
"Leo este in Sarnia, impreuna cu mama sa Jamie! In acest moment, ne concentrat asupra acomodarii si recuperarii sale. Jamie este o persoana minunata si sunt foarte fericita ca am intalnit-o", a mai scris Megan.  


 Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO