A slabit 31 de kilograme in timp ce avea grija de mama sa bolnava, iar acum arata ca un Print Disney

A slabit 31 de kilograme in timp ce avea grija de mama sa bolnava, iar acum arata ca un Print Disney
Data publicarii: 10 Aprilie 2018
Data actualizare: 10 Aprilie 2018
Toata lumea vorbeste despre el. 

Determinarea si perseverenta l-au ajutat pe Jeffrey Kendall sa isi atinga scopul. Tanarul de 26 de ani a decis ca trebuie sa slabeasca, iar transformarea lui a cucerit internetul. 

Jeffrey locuia impreuna cu mama sa, in Connecticut, atunci cand a decis ca a venit momentul sa isi schimbe stilul de viata. Femeia suferise un anevrism cerebral in anul 2015 si a avut nevoie de ingrijire la domiciliu. 

"A fost in coma timp de sapte luni", a povestit Jeffrey conform Bored Panda. 

Aceasta perioada plina de incercari l-a marcat pe Kendall. In plus, barbatul s-a confruntat cu probleme cu greutatea intreaga adolescenta. Nu putine au fost momentele in care colegii de scoala l-au ironizat din cauza modului in care arata. 

Perioada in care a avut grija de mama sa l-a transformat intr-o persoana si mai emotiva: "Am vazut-o in spital, au fost momente in care cu greu a putut sa vorbeasca", a mai declarat tanarul. 

Cel mai bun prieten al lui Jeffrey a trecut si el printr-o perioada nefasta. Barbatul trecuse printr-o despartire si isi dorea sa reintre in forma. Aceasta a fost momentul ideal pentru Kendall sa incerce ceva nou, ceva care sa il ajute sa isi revina. 

"Am inceput cu alergari usoare si sprint-uri, apoi am incercat sa imi depasesc treptat limitele. Am gasit canale de YouTube specializate si am inceput sa lucrez si acasa. Acum fac yoga si antrenamente aproape in fiecare zi", mai spune Jeffrey.

Jeffrey Kendall a slabit 31 de kilograme in aproape 100 de saptamani. 

Tanarul a ajuns celebru dupa ce a publicat pe Reddit cateva imagini cu progresele sale. Internautii care au vazut imaginile l-au comparat pe Jeffrey cu un Print Disney.

Jeffrey spune ca felul in care mama sa si-a trait viata l-a ajutat sa isi depaseasca temerile si sa traiasca fiecare clipa la intensitate maxima.


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies