Aceasta sculptura a fost prinsa de un copac in anul 1968. Cum arata acum "opera de arta"

Aceasta sculptura a fost prinsa de un copac in anul 1968. Cum arata acum opera de arta
Data publicarii: 02 Februarie 2017
Data actualizare: 02 Februarie 2017
Giuseppe Penone, un artist de origine italiana, a avut o idee cat se poate de originala. In anul 1968, barbatul a instalat intr-un copac o sculptura din bronz, sub forma unei maini in marime naturala. 

Creatia lui Penone a trecut prin diferite transformari de-a lungul anilor, iar modul in care arata acum e de-a dreptul spectaculos. Sculptura din bronz, numita "Continuerà a crescere tranne che in quel punto", se afla in Nasher Sculpture Center, Dallas. 

Conform site-ului Bored Panda, pentru realizarea sculpturii artistul a realizat o matrita a propriului brat.

Citeste si: Tu ce usa alegi? Testul care iti va dezvalui ce fel de personalitate ai in functie de raspunsul pe care il dai

Giuseppe Penone si-a inceput proiectul in anul 1968, atunci cand opera din bronz a fost atasata unui puiet. De-a lungul timpului, trunchiul copacului a crescut, iar sculptura si-a modificat infatisarea.


Giuseppe Penone este un artist de origine italiana si unul dintre cei mai tineri artisti implicati in miscarea numita "Arte Povera". De-a lungul anilor, Penone s-a remarcat datorita interesului manifestat fata de relatia dintre om si natura. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies