Adela Popescu, mesaj foarte simpatic despre copii, înainte de nașterea celui de-al treilea băiețel

Adela Popescu, mesaj foarte simpatic despre copii, înainte de nașterea celui de-al treilea băiețel
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, baieti, Instagram,
Data publicarii: 02 Iulie 2021
Data actualizare: 02 Iulie 2021
Mai sunt puține zile până când Adela Popescu și Radu Vâlcan îl vor primi în familia lor pe al treilea băiețel. 
Adela deja s-a fotografiat cu cei doi băieți, alături de burtica de gravidă, și chiar a glumit pe seama faptului că cei care au creat rețeaua Instagram nu s-au gândit să facă și un emoji cu 3 băieți, pe care ea ar fi putut să îl folosească la descrierea pozei: 
 
"Cu toți trei băieții. Nu există emoticon cu trei băieți. Pesemne că nici prin gând nu le-a trecut creatorilor Instagram că mai sunt și astfel de variante pe lume", a scris Adela amuzată de situație. 
În plus, vedeta a postat o alta poză cu mâna pe burtică, alături de are a scris cel mai emoționant mesaj. Scurt, dar relevant: "Mulțumesc".

Adela trăiește clipe unice, chiar dacă recunoaște că e total speriată de travaliu, după cum a mărturisit într-un mesaj despre și pentru fiul încă nenăscut:

"Toată lumea îmi spune să vorbesc cu tine, tu știi că o fac. Dar îți spun chestii de-astea patetice, de dragoste. Și, deși fac toate astea, îmi e foarte teamă să încerc să te conving de momentul în care să vii să ne cunoști. Căci, pe cât de nerăbdătoare sunt să îți simt pielicica de pisoi de pieptul meu, pe atât de îngrozită de travaliul prin care o să-ți faci intrarea. Pardon, ieșirea . Așa că m-am hotărât să mă las în voia ta pentru că știu că împreună o să ne iasă cum nu se poate mai bine.", a scris actrița pe contul ei de Instagram.

INSTAGRAM: ADELA POPESCU

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FACEM LEVEL
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies