Adi Nartea cu lacrimi în ochi despre un moment dificil din viața lui. ”Doctorii mi-au spus: puteai să cazi efectiv pe stradă”

Citeste mai mult despre: Adi Nartea, filme, La Maruta, serial Vlad,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 05 Iulie 2021
Data actualizare: 05 Iulie 2021
Adi Nartea, actorul din serialul ”Vlad” a vorbit pentru prima dată despre cicatricea pe care o are la cap. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, actorul a dezvăluit că în urmă cu aproximativ patru ani a descoperit o tumoare și a fost operat. 

”Totul a început acum 4 ani, când aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Făceam aerosoli și ORL-iștii spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept. Mi-au zis să fac o operație de deviație de sept. (…) Am fost la vreo trei sau patru medici, toți au zis același lucru. Am zis bine, hai să mă operez. Mama mi-a spus să-mi fac înainte un RMN și după ce au venit rezultatele am descoperit tumora”, a povestit Adi Nartea. 

Actorul spune că tumoarea creștea pe teaca nervilor, ca o aluniță, iar dacă nu o descoperea la timp, consecințele erau mult mai grave. 

”Tumoarea era mare, lungime 4 cm, lățime 3 cm, grosime vreo 1 și ceva 2 cm, mare, foarte mare. Se numește schwanom de trigemen. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc. (...) Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă.

Adi Nartea a suferit două operații, în Lyon, Franța.

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!