Adrian Văncică, despre relația cu fiicele sale, Mara și Theo. ”Este un spectacol zilnic pentru mine să le urmăresc pe fete”

Adrian Văncică, despre relația cu fiicele sale, Mara și Theo. Este un spectacol zilnic pentru mine să le urmăresc pe fete
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 29 Aprilie 2021
Data actualizare: 29 Aprilie 2021
Adrian Văncică, actorul care îi dă viață personajului Celentano în serialul Las Fierbinți, se mândrește cu două fete frumoase, Mara și Theo, pe care rareori le aduce în atenția publicului larg. Actorul este mai discret când vine vorba despre viața personală. 

În viața reală Adrian Văncică este un familist convins. Actorul rareori postează imagini pe rețelele de socializare cu soția lui Elena sau cu cele două fiice. Recent, Adrian Văncică a vorbit despre relația cu fetele lui, Mara (11 ani) și Theo (9 ani), într-un interviu pentru Formula As.

Actorul mărturisește că acasă el nu face prea multe glume, pentru că umorul în familia sa este întreținut de către fiice și soție. 

Umorul e musai să fie acolo, dar în familia mea, eu sunt doar un spectator la umor. Nu mă străduiesc deloc să fiu umoristic acasă, pentru că sunt extrem de amuzante cele două fete ale noastre şi nevastă-mea. Este un spectacol zilnic pentru mine să le urmăresc pe fete, să observ felul cum se raportează la realitate, să le ascult replicile, ironiile. Nu sunt deloc cel mai comic din casă şi nici nu mi-aş permite să fiu. Păi, ce autoritate aş mai avea, când vine mo­mentul acela: „Ia să vedem ce temă ai la mate pentru mâine?', iar pe fiică-mea, de cla­sa a VI-a, ar pufni-o râsul?! Ar râde de ex­plicaţiile mele des­pre ipotenuză. Acum ştiu că vrei să mă în­trebi da­că fac ma­te­ma­tică cu ele, şi răspunsul este „da'. Mi-a plăcut me­reu matematica, în­că o ştiu din școală şi cred că fac faţă să le ajut, cel puţin până la liceu”, spune Adrian Văncică.

În același interviu, actorul a explicat motivul pentru care este mai puțin prezent în online. 

”Să știi că eu chiar fac eforturi să fiu prezent, chiar şi aşa de puţin. Aproape că sunt obligat să pun câte o postare pe Facebook. Să-ţi zic cine mă ceartă pentru inactivitate pe mediile sociale: mama. „De ce nu postezi? Uite, acela postează de trei ori pe zi, şi tu, nimic!”. Mă ceartă mama cu treaba asta, îţi imaginezi?!… „Aşa sunt eu, mai discret, dragă mamă.” Lăsând gluma la o parte, chiar nu-mi place să fac asta. Nu-mi place să mă bag în seamă, chiar dacă am păreri ferme şi, cred eu, pertinente, în diferite chestiuni sociale”,  a mai spus el pentru aceeași sursă.

Sursă foto: arhiva Pro TV, Facebook/ Adrian Vancica

Vezi și: Întrebarea Mesei cu Adina Buzatu - "Dacă o zic pe asta, chiar iese scandal de presă”


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies