Ai auzit varianta in engleza a hitului 'Stinge lumina'? Asculta noua piesa lansata de Ruby: VIDEO

Data publicarii: 17 Decembrie 2012
Data actualizare: 17 Decembrie 2012
Dupa ce in doar 3 luni din momentul lansarii a strans peste 8.000.000 de vizualizari cu "Stinge Lumina", Ruby lanseaza si varianta in engleza - "Turn Off The Light".

"Era un pas normal sa lansam si o varianta in engleza pentru <Stinge Lumina>. In Romania piesa merge foarte bine, este intr-o continua crestere si are toate sansele sa aiba acelasi traseu si in alte teritorii. Suntem foarte mandri si bucurosi de ce am reusit sa realizam si, cu putin noroc, vom da lovitura si <afara>",  a declarat Alex Velea, producatorul piesei.
 
"Ce se intampla cu <Stinge Lumina> e un vis devenit realitate. Cu toata modestia va spun ca din momentul cand s-a inceput lucrul la aceasta piesa am stiut ca va fi un produs foarte bun si ca va ajunge departe. Tot ceea ce se intampla acum este un moment important pentru mine si pentru cariera mea si speram ca toata munca noastra va fi incununata de alte reusite si in alte tari", a povestit Ruby.
 
Videoclipul pentru "Turn Off The Light" este regizat de Radu Aldea si construit pe scheletul de la "Stinge Lumina" fiind inlocuite doar cateva cadre, in special cele in care Ruby canta in engleza. Asculta-l pe profm.ro, AICI.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies