Ai da pe o pizza 6.902 ron? Vezi cine a cumparat-o!

Ai da pe o pizza 6.902 ron? Vezi cine a cumparat-o!
Data: 30 Mai 2011
Pizza este una dintre acele mancaruri extrem de ieftine, care nu te arde la buzunar. Cu toate acestea, in Malta s-a vandut o pizza de 2.380 de dolari ceea ce in bani romanesti ar insemna 6.902 ron.

Care este motivul pentru care pizza a fost atat de scumpa? Ingredientele ei de baza au fost trufele albe si mozzarella de bivolita. Pe langa faptul ca a fost pusa la vanzare este de apreciat faptul ca s-a vandut si a existat o persoana care a si comandat din meniu o asemenea pizza. Astfel, restaurantul Morgo’s Pizzeria a intrat in Cartea recordurilor pentru ca a vandut cea mai scumpa pizza facuta vreodata.

Un bucatar de la un restaurant din New York, Nino’s Bellissima Pizza, a incercat sa intreaca recordul maltezilor si a testat piata cu o pizza de 1000 de dolari dar nu a reusit decat sa o vanda taiata la felie, fiecare in valoare de 250 de dolari. Aceasta pizza contine caviar de mai multe feluri, pe fiecare felie fiind alt tip de caviar a carui valoare este de 280 de dolari la 60 de grame. Cei care au gustat aceasta delicatesa au spus ca este o experienta uimitoare.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies