FII PROTV! "Pompeii", AZI, si "Avatar", LUNI, de la 20:30, numai la ProTV!

Data publicarii: 24 Noiembrie 2014
Data actualizare: 30 Noiembrie 2014
De vineri pana luni, de la 20:30, in fiecare seara, FII PROTV!
Vineri, de la 20:30, "Vocea Romaniei"
 
Emotiile cresc din ce in ce mai mult, iar concurentii se pregatesc intens sa acapareze scena in show-urile live Vocea Romaniei. Antrenorii alaturi de concurentii din echipele lor sunt pregatiti sa aduca in casele tuturor romanilor muzica de calitate si cel mai bun spectacol in care doar vocea conteaza.

Sambata, de la 20:30, "Cod Rosu la Casa Alba"

Dupa stabilirea unei importante intalniri de negocieri, Casa Alba devine tinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeana. Printre focuri de arma si detonari de bombe, insusi Presedintele Americii este luat prizonier. 

Toate eforturile serviciului se securitate si ale politiei de salvare a institutiei se bazeaza acum pe informatiile furnizate de Mike Bannings, fost membru al garzii prezidentiale, blocat in cladire fara ca teoristii sa stie de existenta sa.

Duminica, de la 20:30, "Pompeii"
 
Actiunea filmului are loc in vara anului 79 d.H., si are ca fundal declansator al evenimentelor eruptia distrugatoare a muntelui Vezuviu. 

Kit Harrington, din Game of Thrones, joaca rolul unui sclav de pe o mare nava comerciala al carui vis este de a-si cumpara intr-o buna zi libertatea si de a se casatori apoi cu fiica stapanului sau, Cassia, interpretata de Emily Browning. Ceea ce el nu stie este ca aceasta a fost deja promisa unui senator roman corupt, in vreme ce el urmeaza sa fie vandut altui proprietar.

Insa cand muntele Vezuviu erupe, cu puterea a 40 de bombe nucleare, tragedia il gaseste pe nava care se indreapta spre Napoli, separat de iubita sa si de prietenul sau cel mai bun, un gladiator prins intre zidurile colosseumului din oras. Pe masura ce focul distruge singura lume pe care o cunoaste, sclavul este hotarat se se intoarca si sa ii salveze.


Luni, de la 20:30, "Avatar"
 
Avatar este un film epic stiintifico-fantastic american aparut la sfârsitul anului 2009, scris si regizat de regizorul american James Cameron (cele mai cunoscute productii ale acestuia fiind seria Terminator si Titanic). Actiunea filmului se petrece in anul 2154 pe Pandora, o luna din sistemul stelar Alpha Centauri.

Aici oamenii si-au stabilit o baza stelara pentru a exploata rezervele naturale de un pretios minereu ce se gaseste pe satelitul natural, in timp ce populatia aborigena Na'vi - o rasa de aborigeni umanoizi - reuseste sa reziste expansiunii colonistilor, care le ameninta existenta lor precum si a ecosistemului pandorian.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!