Alex Bodi, petrecere pentru una dintre cele mai importante persoane din viața lui! Cum și-a sărbătorit fiica?

Alex Bodi, petrecere pentru una dintre cele mai importante persoane din viața lui! Cum și-a sărbătorit fiica?
Data publicarii: 05 Aprilie 2022
Data actualizare: 05 Aprilie 2022
E controversat ca și afacerist,, ca și iubit, dar ca tată, cel puțin dacă sunt luate în calcul rețelele de socializare, Alex Bodi e un părinte implicat. 
Alex Bodi e tatăl mândru a două fete, iar pe 5 aprilie una din ele, Selena mai precis, împlinește 5 ani. Fercit, Alex Bodi a postat pe contul de Instagram poze de la petrecerea decorată cu unicorni și baloane a fetiței, dar și fotografii în care o îmbrățișează pe Selena cu toată dragostea. Potrivit imaginior, micuța a avut parte de o petrecere exclusivită, cu dulciuri făcute pentru ea special, cu multe baloane și cu oameni dragi. 

 
 


 


Înainte de a deveni soțul Biancăi Drăgușanu, Bodi a fost căsătorit cu Raluca Alexandra, femeia care l-a făcut tată pentru prima dată după ce a apărut pe lume micuța Chaqueline.După despărțire, Alex Bodi și Raluca Alexandra au rămas în relații bune și au stabilit de comun acord ca micuța să rămână cu mama sa, care s-a stabilit în Spania. Căsnicia cu Iulia Sălăgean este cea care l-a făcut tată pentru a doua oară, atunci când a venit pe lume Selena.

FOTO: INSTAGRAM ALEX BODI

Vezi și video:

 
După despărțire, Alex Bodi și Raluca Alexandra au rămas în relații bune și au stabilit de comun acord ca micuța să rămână cu mama sa, care s-a stabilit în Spania. Căsnicia cu Iulia Sălăgean este cea care l-a făcut tată pentru a doua oară, atunci când a venit pe lume Selena.
 
 
Alături de aceasta, Alex Bodi s-a filmat foarte fericit. A și întrebat-o pe micuța lui dacă își dorește să îi calce pe urme, iar răspunsul ei a fost unul afirmativ. Mai mult, s-a și pozat lângă aeasta, cu un mesaj sugestiv: 

"Buenos dias, mi amor."
 

Vezi și video:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!