Alina Eremia, despre iubire și trădare: „A fost o despărțire dureroasă. Piesa asta îmi trezește amintiri”

Alina Eremia, despre iubire și trădare: bdquo;A fost o despărțire dureroasă. Piesa asta îmi trezește amintiri
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Aprilie 2019
Muzica ei te binedispune, însă pentru ea acționează ca o terapie, ca un pansament pentru răni încă deschise. Alina Eremia vorbește cu sinceritate despre cele mai intense trăiri ale ei.

Alina Eremia se emoționează repede și se declară o fire empatică. Empatia ei, pe care o consideră o mare calitate, o face vulnerabilă și gata să-și deschidă sufletul în fața oricui e pregătit să umple batista.

O fi ea sensibilă, dar când îi dau lacrimile iese o tragedie cu iz… ce mai, e Shakespeare pur. Alina Eremia se destăinuie într-un interviu pentru PROTVPLUS.RO așa cum n-a mai făcut-o în public. Artista vorbește despre momentele intense din viața ei care s-au tradus în piese de mare succes la publicul din România.

Piesa Îmi dai curaj amintește de o perioadă de criză emoțională prin care a trecut artista, o criză specifică vârstei. Alina Eremia și-a dat seama că nu mai e adolescenta visătoare, care credea că totul e posibil.

„Când te maturizezi, doare. Și cumva nu mă mai regăseam în anumite lucruri. Muzica m-a ținut întotdeauna pe linia de plutire. Cam despre asta e vorba în piesa asta. Este o piesă pe care am scris-o cu lacrimi în ochi”, a dezvăluit artista.

Dar lacrimile au curs la propriu și în timpul filmării videoclipului pentru A fost o nebunie. Piesa a fost scrisă cu gândul la o ființă dragă, pe care a pierdut-o când se aștepta mai puțin.

Aia a fost o despărțire dureroasă. Și mesajul a fost pentru cineva și atunci... na, n-aveam cum să nu. Pentru că piesa aia îmi trezește amintiri”, spune Alina Eremia.

Vezi continuarea în interviul video de mai jos!

FULLSCREEN
Alina Eremia, despre iubire și trădare: „A fost o despărțire dureroasă. Piesa asta îmi trezește amintiri”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies