Alo, sunt eu, aplicatia Voyo.ro de iPhone!

Alo, sunt eu, aplicatia Voyo.ro de iPhone!
Citeste mai mult despre: Voyo.ro, iPhone,
Data publicarii: 30 August 2012
Data actualizare: 30 August 2012
Inca o veste buna pentru utilizatorii Apple – Voyo.ro se vede acum si pe iPhone, la nicio luna de la lansarea aplicatiei pentru iPad.

Aplicatia  pentru iPhone este disponibila din 29 august in Apple AppStore si poate fi descarcata gratuit. Userii pot vizualiza contentul Voyo.ro daca detin un abonament activ.

Ca si in cazul ipad, utilizatorii Voyo.ro trebuie sa isi faca cont, apoi abonament pe un laptop sau desktop PC, apoi sa vizioneze produsele Voyo.ro direct din aplicatie.

Aceasta este optimizata pentru modelul iPhone 4 si 4s. Din cauza performantei hardware inferioare a modelelor iPhone 3G S si iPod Touch 3, pot aparea probleme la vizualizarea fisierelor video prin conexiune Wi-Fi. Aceasta eroare va fi rezolvata in urmatoarele saptamani.

 

Descarca aici aplicatia Voyo.ro:
http://itunes.apple.com/us/app/voyo.ro/id544688095 

 

Abonamentul Voyo.ro ofera abonatilor acces nelimitat, oriunde si oricand la peste 500 de filme, seriale, emisiuni, unele in avans fata de TV, show-uri, sport live si exclusiv pe net, Stirile ProTV, precum si canalul online de filme, Voyo Cinema. Pentru un cost lunar de 3 Euro + TVA, abonamentul Voyo se poate accesa de pe mai multe device-uri - PC, iPad, iPhone si Smart TV.

 

In curand, toate titlurile din oferta de abonament Voyo.ro se vor regasi si pe IPad, iPhone si Smart TV. 

Din cauza restrictiilor de drepturi, din afara Romaniei nu pot fi vizualizate toate produsele cuprinse in abonamentul Voyo.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies