Amalia Enache, superba si supla la 3 luni de la nastere. Cat de frumoasa a fost la bratul lui Bobonete, la un eveniment

Amalia Enache, superba si supla la 3 luni de la nastere. Cat de frumoasa a fost la bratul lui Bobonete, la un eveniment
Citeste mai mult despre: Amalia Enache, rochie, silueta,
Data: 10 Decembrie 2016
Amalia Enache arata spectaculos la numai 3 luni de la nastere. Frumoasa prezentatoare a Stirilor de noapte de la Pro TV a prezentat alaturi de Mihai Bobonete "Festivalul Brazilor de Craciun" si a impresionat cu rochia aleasa pentru eveniment.

Amalia Enache a demonstrat inca o data ca este una dintre cele mai elegante vedete din Romania. Prezentatoarea a purtat o rochie crem asimetrica, perfecta pentru a-i etala talia care a revenit la dimensiunile de dinainte de nastere.Amalia a avut parul aranjat in bucle lejere, iar in picioare a purtat sandale aurii.

Prezentatoarea Stirilor Pro TV este adepta stilului elegant, impresionand adesea cu tinutele sale la evenimentele mondene.

Amalia si-a revenit la formele de dinainte de nastere pe cale naturala, nefiind adepra dietelor, asa cum spunea mai demult intr-un interviu pentru perfecte.ro."Ca toate femeile, am tinut tot felul de diete. Au fost mai multe etape in viata mea, cum ar fi cea in care eram reporter. Ca toti reporterii, lucram de dimineata pana seara tarziu, fugeam, saream mesele, imi luam cornuri si s-a simtit imediat. Nu ajungeam sa fac sport, sa fac miscare, sa ma plimb. Am incercat niste diete, pe care nu le recomand. In cazul meu, ele dau rezultate atunci pe moment", a spus Amalia Enache pentru perfecte.ro.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO