Andra, despre cum poate fi salvata o relatie aflata in impas, ce a atras-o la Catalin Maruta si care sunt cele 5 secrete ale casniciei perfecte

Andra, despre cum poate fi salvata o relatie aflata in impas, ce a atras-o la Catalin Maruta si care sunt cele 5 secrete ale casniciei perfecte
Citeste mai mult despre: Andra, Catalin Maruta,
Data publicarii: 06 Februarie 2013
Data actualizare: 06 Februarie 2013
Iata cum crede membra a juriului "Romanii au talent", sotia prezentatorului "Happy Hour", Catalin Maruta, ca poate fi salvata o relatie aflata in impas.

"Prin comunicare si dorinta de a salva acea relatie. Daca vrei sa indrepti lucrurile si esti sincer cu tine cand faci asta, vei reusi. Daca nu faci altceva decat sa gasesti scuze sau cauti sa dai vesnic vina pe celalalt, nu cred ca va merge. De asemenea, hazul de necaz te ajuta foarte mult, lucrurile nu trebuie luate in tragic", spune ea.

"Acum… depinde si de ce s-a deteriorat o relatie, uneori sunt chestiuni serioase, alteori sunt doar nimicuri sau mofturi", a adaugat Andra, intr-un interviu acordat revistei Cosmopolitan.

Intrebata care sunt lucrurile care definesc un cuplu stabil, in opinia ei, Andra a declarat pentru protv.ro: "Pasiuni comune, prietenie, sinceritate, rabdare si, nu in ultimul rand, multa iubire".

Cat despre unul dintre lucrurile pe care le apreciaza cel mai mult la sotul ei, membra juriului "Romanii au talent" a afirmat: "E un tip foarte corect, asta a fost una dintre calitatile care m-au atras la el de la bun inceput".

Mai e putin! Eroii se intorc la ProTV. "Romanii au talent", sezonul al 3-lea, din 15 februarie.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies