Andreea Esca, primul loc în „Topul celor mai de succes femei din România”! Ce vedete PRO TV o urmează în clasament

Andreea Esca, primul loc în Topul celor mai de succes femei din România ! Ce vedete PRO TV o urmează în clasament
Citeste mai mult despre: Andreea Esca, Pro Tv,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 Martie 2023
Data actualizare: 09 Martie 2023
Anul 2023 aduce în atenția publicului cea de-a treia ediție a „Topului celor mai de succes femei din România”, iar primul loc este ocupat de una dintre cele mai iubite vedete din România, Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor PRO TV.

„Pe locul 1 se află un self-made icon al televiziunii, o femeie care, prin profesionalismul ei și prin consecvență, a ajuns să fi e menționată chiar și în unele manuale de istorie”, notează Libertatea, care a publicat topul realizat de „Zile și Nopți” și Magic FM în perioada 3 – 20 februarie și la care au votat 1.724 persoane.

După Andreea Esca, în top se află Cristina Bâtlan, care a fost prezentă în mai multe emisiuni de la PRO TV, precum „Imperiul Leilor” și „Șef sub acoperire”. Iar locul trei este ocupat de una dintre cele mai mari sportive pe care le-a avut vreodată România: Simona Halep.

Pe cel de-al patrulea loc în „Topul celor mai de succes femei din România” se regăsește o altă vedetă PRO TV, o artistă iubită de o țară întreagă, care ține publicul cu sufletul la gură în fața televizoarelor și reușește să cucerească de fiecare dată și topurile muzicale: Andra Măruță!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!