Aquaman, apariție a la Giani din Las Fierbinți: cu cămașă transparentă descheiată și pantofi de lac pe covorul roșu

Aquaman, apariție a la Giani din Las Fierbinți: cu cămașă transparentă descheiată și pantofi de lac pe covorul roșu
Citeste mai mult despre: Jason Momoa, Aquaman, Las Fierbinti,
Autor: Doina Goanta
Data: 05 Iulie 2019
Este sex simbolul momentului, dar covorul roșu nu este punctul lui forte. Ba chiar fanele sunt de părere că arata mai bine dezabacat decât îmbrăcat. Jason Momoa, interpretul lui Aquaman, a avut o apariție în stilul lui Giani din Las Fierbinți. 

Jason Momoa, însoțit de soția sa, Lisa Bonet, și de fiica lor, și-a făcut apariția la prezentarea de modă Fendi din Roma. Actorul, care este admirat mai mult pentru trupul său atletic decât pentru stilul său vestimentar, a arătat ca și cum ar fi mers la o nuntă în Fierbinți la evenimentul de fashion. Cu siguranță, Giani din Las Fierbinți ar fi invidios pe outfitul lui.

Momoa a apărut la pretențiosul eveniment într-o cămașă transparenta cu fir auriu, descheiată la piept, combinată cu o pereche de pantaloni negri. Actorul și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi de lac maro.

De la mână nu i-a lipsit deja celebrul elastic de catifea roz, cu care își prinde părul. 

Soția sa a fost mult mai inspirată în alegerile vestimentare: a fost elegantă într-o rochie nude, din tule și broderii delicate.

De curând, Momoa a avut o altă apariție care i-a îngrozit pe criticii de modă: a apărut într-o pereche de pantaloni roz lucioși, pantofi de piele întoarsă roz prăfuit și … mărgele. Tot roz! :)

 

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos!

 

Vezi și: Celentano face "karate ego"

FULLSCREEN
Aquaman, apariție a la Giani din Las Fierbinți: cu cămașă transparentă descheiata și pantofi de lac pe covorul roșu
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO