Are cele mai bizare metode de înfrumusețare, dar se pare că dau roade: Gwyneth Paltrow, siluetă impecabilă la 47 de ani

Are cele mai bizare metode de înfrumusețare, dar se pare că dau roade: Gwyneth Paltrow, siluetă impecabilă la 47 de ani
Citeste mai mult despre: Gwyneth Paltrow, plaja, silueta,
Autor: Doina Goanta
Data: 26 August 2020
Gwyneth Paltrow s-a lăsat intenționat înțepată pe față de albine, ca metoda revoluționară de înfrumusețare a tenului, a băut timp de 8 zile numai lapte de capră pentru detox și le-a recomandat admiratoarelor sale să își pună ouă de jad în vagin, pentru o viață sexuală extraordinară.

În plus, se știe că se relaxează la lumânări cu „aroma de orgasm”, propria sa creație, care s-au vândut ca pâinea caldă pe internet. După un asemenea succes, Gwyneth a lansat și lumânările cu aromă de vagin, care au avut un succes și mai mare.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Într-adevăr, metodele de înfrumusețare ale lui Gwyneth Paltrow sunt un pic ciudate, însă se pare că dau roade. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi la plajă, iar corpul ei arata fenomenal. În vârstă de 47 de ani și mamă a doi copii, actrița are un corp super tonifiat și impresionează cu forma sa fizică excepțională.

În 2016, Gwyneth Paltrow divorța de Chris Martin, vocalistul trupei Coldplay. În 2018 și-a refăcut viața alături de scenaristul și producătorul de film Brad Falchuck (48 de ani). 

FULLSCREEN
Are cele mai bizare metode de infrumusetare, dar se pare ca dau roade: Gwyneth Paltrow, silueta impecabila la 47 de ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies