Asia Argento, fosta soție a lui Anthony Bourdain, a recunoscut că a avut o relație cu tânărul care o acuză de hărțuire

Asia Argento, fosta soție a lui Anthony Bourdain, a recunoscut că a avut o relație cu tânărul care o acuză de hărțuire
Autor: Redactia
Data publicarii: 01 Octombrie 2018
Data actualizare: 01 Octombrie 2018
 Actrița italiană Asia Argento a recunoscut că a avut o relație cu tânărul care a acuzat-o de hărțuire și agresiune sexuală.

Argento, acuzată că în timp ce spunea că producătorul american Harvey Weinstein a hărțuit-o, avea, la rândul ei, câteva schelete în dulap, a recunoscut duminică, pe TV, că e adevărat că a avut o relație cu Jimmy Bennett, un tânăr actor care o acuză de hărțuire și agresiune sexuală. 

Inițial Argento a dezmințit acuzațiile, însă ieri-seară a recunoscut că ea și soțul ei, Anthony Bourdain, care s-a sinucis în acest an, au plătit 250.000 pentru tăcerea lui Bennett. 

În foto: Asia și soțul ei, regretatul Anthony Bourdain

În urmă cu câteva luni, Benjamin Brafman, avocatul producătorului Harvey Weinstein, acuzat de hărțuire sexuală de mai multe femei celebre, a numit-o pe Argento „o ipocrită”, adăugând că ,,duplicitatea caracterului ei e extraordinară”.

Reacția lui Brafman a venit după ce Argento, una dintre primele femei din industria filmului care l-a acuzat public pe producătorul Harvey Weinstein de viol în octombrie 2017, a fost acuzată că ar fi plătit pentru o înţelegere în afara tribunalului cu un tânăr care a acuzat-o că l-a agresat sexual înainte să împlinească 18 ani. 

În foto: Producătorul american Harvey Weinstein, căzut în dizgrație în urma scandalului #MeToo

„Această nouă situație denotă un nivel de ipocrizie nemaivăzut din partea unei femei care a făcut tot ce-a putut pentru a-l distruge pe Harvey. În timp ce îl acuza pe Harvey de viol, ea plătea un minor pentru a nu ajunge în tribunal. Spre deosebire de relația ei cu un minor, relația dintre ea și domnul Weinstein a fost una normală, o relație dintre doi adulți care știau foarte bine ce fac. Nu a fost nicidecum viol, așa cum a spus doamna Argento. Și ea știe foarte bine asta.”, a spus avocatul lui Weinstein. 

În 2017, la puțin timp după ce acuzaţiile actriţei la adresa lui Weinstein au devenit publice, Argento, care în prealabil îl acuzase pe Weinstein că a violat-o pe când avea doar 21 de ani, a făcut o înţelegere de a plăti în afara tribunalului 380.000 de dolari tânărului care o acuza pe ea însăşi de agresiune sexuală. În versiunea finală, ea spune că a plătit doar 250.000 de dolari.

Potrivit New York Times, Jimmy Bennett, un tânăr actor şi muzician, a spus atunci că Argento l-a agresat sexual într-o cameră de hotel cu ani în urmă, pe când avea doar 17 ani.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies