Au fost legati in lanturi si torturati de proprii parinti, iar cazul lor a socat intreaga lume

Au fost legati in lanturi si torturati de proprii parinti, iar cazul lor a socat intreaga lume
Data publicarii: 20 Martie 2018
Data actualizare: 20 Martie 2018
Cazul celor 13 frati din California care au fost tinuti in lanturi si infometati de propriii parinti facut inconjurul lumii la inceputul acestui an.

Totul a iesit la iveala cand una dintre surori a reusit sa scape si sa sune la numarul de urgenta. Cand au ajuns la locuinta sotilor David si Louise Turpin politistii au fost socati de conditiile mizere in care acestia isi cresteau cei 13 copii.

Initial autoritatile au crezut ca toti cei 13 frati sunt minori, din cauza faptului ca erau subnutriti si foarte murdari, insa apoi s-a constatat ca acestia aveau varste cuprinse intre 2 si 29 de ani.

In urma ororilor descoperite in casa groazei cei doi parinti au fost arestati si li s-a interzis sa isi mai contacteze copiii.

Din cauza lipsei de educatie si atentie din partea parintilor toti copiii au nevoie de ajutor de specialitate si se recupereaza acum in centre medicale care ii ajuta sa treaca peste traumele suferite.

Pentru ca cei 13 frati au varste si nevoi diferite, nu au putut fi plasati intr-un singur centru. Chiar daca nu locuiesc in acelasi loc, fratii vorbesc des pe Skype si se intalnesc destul de des.

"Dupa toate lucrurile oribile prin care au trecut, acesti copii au inca puterea sa iubeasca si sa aiba incredere in oamenii care le-au fost alaturi. Sufletele lor nu au fost zdrobite", a marturisit Mark Uffer, directorul centrului Corona Regional, unde sunt sunt cazati o parte dintre frati.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies