Aura Zaharia a fost numita CFO al grupului PRO TV

Aura Zaharia a fost numita CFO al grupului PRO TV
Data publicarii: 06 Ianuarie 2015
Data actualizare: 06 Ianuarie 2015
Aura Zaharia se alatura echipei PRO TV in functia de CFO, incepand cu 6 ianuarie 2015. Cei 18 ani de experienta ai Aurei in domeniul finantelor si al auditului vor aduce un aport valoros organizatiei. 

In ultimii 10 ani, Aura Zaharia a detinut functia de CFO in organizatii mari precum Grivco Group, Antena Group (parte a grupului Intact), Tiriac Auto si DTH Television Group. Anterior, ea a fost timp de doi ani Regional Finance Director al Metromedia Telecom Group si Audit Manager la KPMG Romania timp de 6 ani.

Aura va ocupa pozitia detinuta in ultimii ani de Matei Drimboceanu.

“Suntem incantati sa ii uram bun venit Aurei in functia de CFO al grupului nostru si membru al echipei de management. In acest rol, Aura va avea in cadrul grupului PRO TV responsabilitati precum controlul, planificarea si raportarea financiara, alaturi de guvernanta corporativa. Sunt convins ca expertiza sa va contribui la implementarea cu succes a strategiei de business. De asemenea, doresc sa ii multumesc lui Matei Drimboceanu pentru activitatea sa”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Aura a absolvit University of Kent, unde a obtinut licenta in Economie, are calificarea profesionala FCCA (Chartered Certified Accountant) si este membru CECCAR si CAFR.

Aura a declarat: ”Sunt bucuroasa sa ma alatur echipei PRO TV, liderul televiziunilor din Romania, si astept cu nerabdare sa imi aduc contributia la succesul viitor al acestei organizatii.”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies