Bărbatul Ken, Rodrigo Alves, dezvăluirea începutului de an. „De fapt, sunt femeie”

Bărbatul Ken, Rodrigo Alves, dezvăluirea începutului de an. bdquo;De fapt, sunt femeie
Rodrigo Alves vrea ca de acum să i se spună Roddy. FOTO: @rodrigoalvesuk
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Ianuarie 2020
Modelul brazilian Rodrigo Alves, care a plătit 700.000 de euro pentru a arăta ca păpușa Ken, și-a surprins fanii cu o mărturisire la început de an.

Bărbatul Ken e, de fapt, femeie. Rodrigo Alves, care a cunoscut celebritatea după ce a participat la show-ul Celebrity Big Brother, s-a autodeclarat femeie transgender. A recunoscut că de-a lungul anilor și-a injectat în corp hormoni pentru creșterea sânilor, fiindcă și-a dorit dintotdeauna să fie femeie.

Citește și

„Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simțit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârșit, lumii că sunt femeie”, a dezvăluit Rodrigo Alves pentru Sunday People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on


Îmbrăcat în rochii de seară de culori țipătoare, cu pantofi cu toc și cu extensii de păr blond, modelul brazilian și-a uimit fanii de pe rețelele sociale cu noul look.

„Azi, pe 5 ianuarie 2020, m-am născut din nou. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest proces de tranziție”, a scris Alves pe Instagram.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on


Roddy, cum îi place să i se spună acum, a dezvăluit că ani la rând s-a chinuit să trăiască precum un bărbat „fatal”. Și-a injectat silicon în abdomen pentru a-și construi pătrățelele pe care alții le obțin după ani buni în sala de forță, și-a pus mușchi falși în brațe și și-a operat fața.

Acum a realizat că toate acestea l-au îndepărtat de adevărata sa fire, cea feminină.

„Sunt femeie și am avut mereu o gândire feminină. Acum corpul meu este una cu creierul meu”, a dezvăluit Rodrigo Alves.

Modelul brazilian și-a șters vechiul cont de Instagram și și-a creat altul, care să corespundă cu noua sa identitate. În 24 de ore a reușit să strângă o cumunitate de admiratori de peste 867.000 de oameni.

Fotografii: Getty Images/@rodrigoalvesuk

Vezi și VIDEO: Serena Williams vrea un al doilea copil

FULLSCREEN
Bărbatul Ken, Rodrigo Alves, dezvăluirea începutului de an. „De fapt, sunt femeie”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies