Barbra Streisand și-a dus câinii clonați la cimitir, la mormântul „mamei” lor, cățelușa Samantha

Barbra Streisand și-a dus câinii clonați la cimitir, la mormântul bdquo;mamei  lor, cățelușa Samantha
Autor: Dan L. Brumar
Data: 07 Iunie 2019
Barbra Streisand (77 de ani) a aprins o candelă la mormântul celui mai iubit patruped al ei, cățelușa Samantha.

Actrița și cântăreața Barbra Streisand i-a adus un omagiu Samanthei, cățelușa din rasa Coton de Tulear pe care a îndrăgit-o la culme în cei 14 ani petrecuți împreună. Patrupedul a murit în mai 2017 și a fost îngropat cu mare cinste de artistă într-un cimitir de animale de companie.

Înainte de a o pierde pe Samantha, Barbra a cerut medicilor să preleveze țesut din corpul cățelușei pentru a o clona. Așa au venit pe lume Miss Violet și Miss Scarlet, urmașele Samanthei. 

Cele două pufoșenii cu blană au însoțit-o pe artistă la cimitir pentru a o omagia pe cea care le-a dat viață după moarte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on


Gemenele Scarlet și Violet onorându-și mama (cu verișoara Fanny în mijloc)”, a scris Barbra Streisand în dreptul acestei fotografii.

„Mama” Samantha nu e decât un nume generic, fiindcă cele două cățelușe nu pot avea această legătură de rudenie cu răposatul patruped. Ele sunt, practic, clone ale Samanthei, deci pot fi mai degrabă surori gemene ale decedatei.

De ce și-a clonat Barbra Streisand câinele

Multe celebrități de peste Ocean apelează la acest miracol al științei pentru a-și clona animalele de companie. Barbra Streisand a luat această decizie pentru că i-a fost foarte greu să se despartă de animalul ei de companie drag. A vrut să-l aibă mereu prin preajmă. Și alte celebrități au apelat la clonare. Vezi AICI despre cine este vorba!

Însă, starurile au intrat în conflict cu organizațiile de protecția drepturilor animalelor. Reprezentanții acestora spun că manipularea genetică în vederea clonării unor animale de companie nu le aduce stăpânilor lor decât niște „surogate de fericire”.

„Toți vrem ca animalele noastre să trăiască veșnic, dar, deși poate părea o idee bună, clonarea nu înseamnă viață fără de moarte. În schimb, noile tehnologii nu fac decât să-ți ofere un nou câine, diferit, care se aseamănă doar fizic cu cel original. Personalitatea animalelor, capriciile, esența lor nu pot fi pur și simplu duplicate”, spune Ingrid Newkirk, președintele organizației pentru drepturile animalelor PETA, conform newtownbee.com.

Oana Zăvoranu, pe urmele cântăreței Barbra Streisand

Și vedetele de la noi recurg la metode ingenioase de a păstra vie memoria animalelor de companie. În 2015, Oana Zăvoranu și-a împăiat motanul decedat, Marty. Pisoiul, care a fost în familia Oanei Zăvoranu vreme de 18 ani, a murit de bătrânețe.

După ce inițial l-a îngropat în cimitir, lângă tatăl ei, moderatoarea TV l-a deshumat, l-a ținut la congelator, după care l-a împăiat. Mai mult, i-a comandat din SUA niște ochi din sticlă, pentru care a plătit câteva mii de dolari.

Vezi și:

FULLSCREEN
Barbra Streisand și-a dus câinii clonați la cimitir, la mormântul „mamei” lor, cățelușa Samantha
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO