Barron Trump, fiul Melaniei și al lui Donald, apariție rară. La 12 ani, are peste 1,80 m

Barron Trump, fiul Melaniei și al lui Donald, apariție rară. La 12 ani, are peste 1,80 m
Data: 22 Noiembrie 2018
Recent, Barron Trump și-a făcut apariția în public, pentru prima oară, după mai multe luni.

De curând, Donald și Melania Trump au fost surprinși alături de fiul lor de 12 ani în apropiere de Casa Albă, înainte de a se îmbarca în Marine One. Trump și familia sa călătoresc în Florida, la Mar-a-Lago, unde vor petrece sărbătoarea de Thanksgiving.

Citește și: Melania Trump, apariție controversată. Utilizatorii de Twitter: „Arată ca un curcan!"

Barron, singurul copil al cuplului prezidențial, a crescut mult în ultimul timp, fiind aproape la fel de înalt ca tatăl său. Acesta nu a mai fost văzut în public din luna august a acestui an, iar acum pare să o fi depășit în înălțime pe mama sa (care are 1,80 m) și să fie aproape cât tatăl său, președintele SUA (1,90 m). 

Primul Fiu, Barron Trump, este rareori văzut în public, din moment ce mama sa, extrem de protectoare, a făcut tot posibilul pentru a ține viața acestuia privată și pe cât se poate de normală de când s-au mutat din New York la Casa Albă, în Washington DC.

Cu părinți atât de înalți, este normal ca Barron să aibă o statură considerabilă și, având în vedere că are 12 ani și este încă în creștere, ar putea să-și depășească, la un moment dat, tatăl în înălțime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

Anul acesta, singurul eveniment oficial la care Barron Trump a participat a fost vânătoarea de ouă de Paște, în luna aprilie. 

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Barron Trump, fiul Melaniei și al lui Donald, apariție rară. La 12 ani, are peste 1,80 m
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies