„Romania, te iubesc!”, cea mai urmarita editie de cand a fost lansata emisiunea

bdquo;Romania, te iubesc! , cea mai urmarita editie de cand a fost lansata emisiunea
Data: 08 Martie 2011
Anchetele impresionante realizate de laureata Premiului Emmy, Paula Herlo, si Rares Nastase difuzate in cadrul editiei din 6 martie a emisiunii Romania, te iubesc! au plasat productia pe locul intai in topul preferintelor telespectatorilor, fiind, totodata, cea mai urmarita editie de cand s-a lansat emisiunea, in toamna anului 2008.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, editia din 6 martie a emisiunii "Romania, te iubesc!", difuzata de Pro Tv in intervalul orar 18:01 - 18:59, a obtinut o medie de nu mai putin de 6,9 puncte de rating si o cota de piata de 15,7 procente, in timp ce Prima Tv, urmatoarea clasata, a inregistrat doar 4,3 puncte de rating si 9,9 procente din cota de piata, iar Antena 1 situandu-se abia pe locul al III-lea.

Postul din Pache Protopopescu a fost lider incontestabil si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, unde a inregistrat un rating de 6,7 puncte si 19,1% din cota de piata, urmat de Prima Tv, care a avut 3,6 puncte de rating si 10,2% cota de piata si Antena 1.

In minutul de aur, inregistrat la 18:59, la nivelul intregii populatii a Romaniei, emisiunea "Romania, te iubesc!" a fost urmarita de aproape 2.000.000 de telespectatori si a obtinut, pe publicul din mediul urban, un rating impresionant, de 11,1 puncte si 23,8% cota de piata. In acelasi timp, urmatoarea clasata, Antena 1 obtinea doar 3,5 puncte de rating si 7,5% cota de piata.
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO