Ben Affleck rupe tăcerea după 40 de zile la dezintoxicare: ”Ajută să știu că nu sunt singur”

Ben Affleck rupe tăcerea după 40 de zile la dezintoxicare: Ajută să știu că nu sunt singur
Citeste mai mult despre: Jennifer Garner, Ben Affleck, dezintoxicare,
Data publicarii: 05 Octombrie 2018
Data actualizare: 05 Octombrie 2018
Actorul de 46 de ani a postat pe contul său de Instagram o declarație emoționantă privind momentele dificile prin care trece în ultima vreme.

După 40 de zile petrecute la o clinică specializată pentru a se trata de dependența de alcool, Ben Affleck a rupt, în sfârșit, tăcerea.

Citește și: Ben Affleck și noua lui iubită nu-și mai ascund relația. Unde au ieșit cei doi

Actorul de 46 de ani - care a fost văzut zilele trecute îndreptându-se spre cabinetul unui psiholog - a postat o declarație pentru cei patru milioane de următoritori pe care îi are pe Instagram, descriind eforturile lui de sta departe de alcool.

”Săptămâna aceasta, am împlinit 40 de zile de când sunt într-un centru de tratament pentru dependența de alcool”, a scris el. Ben a mulțumit familiei sale pentru sprijin în lupta sa cu ”boala”.

Actorul a subliniat că va urma tratamentul pentru tot restul zilelor, acesta fiind un angajament full-time.

Ben Affleck a adăugat: ”Mă lupt pentru mine și pentru familia mea”, precizând cât este de recunoscător celor care au fost alături de el.

”Foarte mulți oameni m-au contactat pe social media pentru a vorbi despre propriile lor experiențe cu dependența de alcool. Acelor oameni doresc să le mulțumesc. Forța lor m-a inspirat și m-a sprijinit în moduri în care nu credeam că este posibil”.

”Ajută să știu că nu sunt singur. Și trebuie să rețin asta: atunci când ai o problemă, să ceri ajutor este un semn de curaj, nu de slăbiciune sau ratare”.

Acesta și-a încheiat declarația astfel: ”Sper să ofer un exemplu și altora care se luptă cu așa ceva”.

Cea care l-a determinat să se interneze, în luna august, a fost Jennifer Garner, fosta lui soție, cu care are trei copii: Violet (12 ani), Seraphina (9 ani) și Samuel (șase ani).

La ora actuală, iubita lui Ben Affleck este vedeta Playboy, de 22 de ani, Shauna Sexton.

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies