Biletele la concertul ASIA din 6 martie, puse în vânzare. Cum sună hitul „Inima mea” după 24 de ani

Biletele la concertul ASIA din 6 martie, puse în vânzare. Cum sună hitul Inima mea după 24 de ani
Citeste mai mult despre: trupa ASIA, ASIA, concert ASIA,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Februarie 2023
Data actualizare: 13 Februarie 2023
Componentele trupei A.S.I.A. au revenit în muzica românească în formula consacrată, după 17 ani de pauză. Primul lor concert de la Sala Palatului se anunță un succes de public. Cât costă biletele.

Fetele de la A.S.I.A. au anunțat că biletele la concertul de revenire al trupei, programat la 6 martie, la Sala Palatului din București, au fost puse în vânzare în mediul online. Peste 4.000 de locuri sunt disponibile la evenimentul de reunire al trupei.

Cel mai ieftin bilet costă 79 de lei, iar cel mai scump, care asigură un loc chiar în fața scenei, este 199 de lei.

Aveam nevoie de această pauză, mental vorbind. Aveam nevoie să se așeze tot ce am acumulat în toți acei ani și acum să revenim într-un mod spectaculos”, a spus Iana Novac despre neașteptata revenire în muzică în formula de patru.

Anca Neacșu, Sorana Darclee Mohamad, Iana Novac și Anemona Niculescu au dezvăluit că s-au întors la A.S.I.A. și au de gând să cunoască din nou succesul împreună.

Sorana Darclee a mărturisit că decizia de a reveni pe scenă s-a conturat la evenimentul aniversar al Ianei Novac, din octombrie 2022, dar și că fanii trupei le-au împins de la spate.

După atât de mulți ani, am avut nevoie să facem pauză și să ne fie atât de dor încât să vrem să continuăm și să nu ne separăm (...) Publicul ne-a cerut, publicul a cerut muzica noastră. Noi suntem aici ca s-o putem cânta, să putem dansa, vom veni cu piese noi, scrise de Adi (Adrian Ordean – n. red.), să vă bucurăm în continuare”, a spus Sorana Darclee.

Fetele de la A.S.I.A. au revenit în studioul de înregistrări pentru a cânta hiturile consacrate ale trupei, însă cu voci total schimbate față de cele de acum 20 de ani. 

Iată cum sună piesa Inima mea în 2023, față de versiunea din 1999!


Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!