Brie Larson (Captain Marvel), surprinsă de o cerere în căsătorie neobișnuită. Cum a reacționat

Brie Larson (Captain Marvel), surprinsă de o cerere în căsătorie neobișnuită. Cum a reacționat
Brie Larson. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan Brumar
Data: 15 Octombrie 2019
Prima participare la un eveniment din seria Comic Con s-a lăsat cu o nouă premieră pentru Brie Larson, actrița din filmul Captain Marvel.

Brie Larson a fost invitată în weekend să vorbească despre succesul filmelor Marvel la Comic Con Midwest, eveniment care a avut loc la Chicago. Actrița a fost însoțită de Tessa Thompson (Creed), alături de care a răspuns întrebărilor venite din partea fanilor.

După sesiunea de Q&A, Brie Larson a fost prinsă pe picior greșit de o cerere în căsătorie neobișnuită. Nu, nu a fost ea cerută de soție, ci a fost martoră la un gest romantic făcut de un bărbat pentru partenerul său de viață gay.

Imaginile surprinse la eveniment îl arată pe un bărbat care îngenunchează în fața actriței cu o cutiuță de inel în mână. În dreapta actriței apare alt bărbat care este șocat de propunerea iubitului său.

Citește și: Zece lucruri pe care nu le știai despre Brie Larson, care e Captain Marvel în filmul cu același nume

Reacția lui Brie Larson, surprinsă de camerele de fotografiat, este unică. Actrița a distribuit pe contul ei de Twitter pozele, alături de un mesaj emoționant.

Am fost de față la o cerere în căsătorie și sunt schimbată. Multă dragoste fericitului cuplu”, a scris actrița.

John Chambrone, bărbatul care a făcut acest gest, a povestit pe Facebook că a mers cu iubitul lui, Richard Owen, la Comic Con pentru a o vedea pe Brie Larson. 

„Captain Marvel a fost mereu eroul meu preferat. Prima noastră întâlnire a fost când Brie Larson a jucat rolul Captain Marvel. A fost primul lui film Marvel și s-a îndrăgostit pe loc de persoaj și de Brie”, a povestit bărbatul.

John spune că Brie Larson a fost complet luată prin surprindere de gestul lui, însă actrița l-a ajutat să-și ducă ceremonialul la bun sfârșit.

„M-am apropiat de Richard și i-am zis: Te iubesc mai mult decât pe Captain Marvel. Vrei să te căsătorești cu mine? El a spus da, iar Brie chiar m-a ajutat să-i pun inelul pe deget”, a mai spus bărbatul.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Cum s-a antrenat Brie Larson pentru rolul Captain Marvel

FULLSCREEN
Brie Larson (Captain Marvel), surprinsă de o cerere în căsătorie neobișnuită. Cum a reacționat
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO