Bunica lui Barack Obama, amenintata cu moartea de Al Qaeda

Bunica lui Barack Obama, amenintata cu moartea de Al Qaeda
Data publicarii: 13 Mai 2011
Data actualizare: 13 Mai 2011
S-a intensificat paza bunicii presedintelui Statelor Unite, Sarah Obama, care traieste in Kenya, dupa ce o ramura africana a organizatiei teroriste Al Qaeda a lansat o amenintare la adresa ei, drept razbunare pentru moartea lui Osama bin Laden.

Dupa cum a informat vinei, 13 mai, ABC, supravegherea casei din Kenya a lui Sarah Obama s-a intensificat dupa moartea liderilui Al Qaeda, s-au inmultit patrulele mai ales dupa amenintarea concreta venita din partea Al-Shabaab.

Militia fundementalista islamica Al-Shabaab este o ramura Al Qaeda cu baza in Somalia si este considerata de Statele Unite drept o grupare terorista.

Bunica lui Barack Obama, in varsta de 88 de ani, a spus intr-un interviu pentru ABC ca viata ei “nu a fost afectata” astfel incat sa justifice sporirea securitatii.

Daca guvernul a decis sa aduca mai mult personal de securitate, accept”, a declarat “mama Sarah”, cum i se spune in Kogelo, satul in care traieste cea de-a treia sotie a bunicului lui Barack Obama, care nu are legaturi de sange cu faimosul ei “nepot”.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies