Călătorul în timp de pe TikTok, altă profeție de senzație, pentru august 2022

Călătorul în timp de pe TikTok, altă profeție de senzație, pentru august 2022
Citeste mai mult despre: calator in timp, extraterestri,
Data publicarii: 20 Ianuarie 2022
Data actualizare: 16 Aprilie 2022
”Călătorul în timp” de pe TikTok, care preferă să rămâmă anonim, susține că anul acesta vom descoperi că o rasă extraterestră trăiește pe Terra.

Astfel, acesta crede că pe 2 august, oamenii vor descoperi o civilizație nouă. Deși toată lumea speră ca anul 2022 să fie mai bun decât precedentul, autoproclamatul ”călător în timp” spune că trebuie să ne pregătim pentru acest eveniment de impact.

În video-ul de pe contul @pasttimetravel, acesta avertizează ”Țineți minte aceste trei date... Mi s-a spus că sunt un călător în timp fals, dar pot să demonstrez că nu sunt.. 

”Pe 15 martie 2022, un vulcan va erupe și va crea un nor de cenușă în jurul a jumătate de planetă. Pe 22 iunie 2022, un avion va dispărea pentru o lună de zile, apoi se va întoarce, dar toată lumea din avion va spune că, pentru ei, a durat doar trei ore. 

Pe 2 august, vom avea contact cu o civilizație subpământeană”.

Postarea a strâns peste 4 milioane de vizualizări într-un timp record.

Un alt autoproclamat ”călător în timp”, Aery Yormany, a postat recent un video în care ne pregătea pentru anul 2022: ”Sunt multe lucruri pe care trebuie să le știți”.

Acesta a făcut mai multe predicții, inclusiv descoperirea unei creaturi marine care este mai mare decât balena albastră. 

Apoi, acesta a detaliat pe aceste date: ”11 martie - primul om care are un copil cu un cimpanzeu. Pe 19 aprilie - o nouă variantă de coronavirus apare, de cinci ori mai rea decât precedentele. Septembrie 17 - cea mai mare creatură a oceanului este descoperită, de patru ori mai aer decât balena albastră”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!