Cantarea 226 de kg, iar acum este complet schimbat. Adevarul din spatele unei transformari care i-a cucerit pe toti

Cantarea 226 de kg, iar acum este complet schimbat. Adevarul din spatele unei transformari care i-a cucerit pe toti
Citeste mai mult despre: cantarea, adevar, slabire, transformare,
Data publicarii: 21 Decembrie 2015
Data actualizare: 21 Decembrie 2015
Diamond Dallas Page, un fost wrestler, este acum instructor de fitness si speaker motivational.

Desi este foarte celebru si poate oricand sa duca o viata fara griji, barbatul isi doreste sa ii ajute pe cei din jur sa isi recapete increderea in sine, sa ii ajute sa treaca prin greutatile vietii si sa ii ajute sa isi atinga scopul vietii lor, toate acestea cu ajutorul sau, prin programele de yoga sau de fitness pe care le coordoneaza.

In materialul video de mai jos, personajul principal este Jared, un barbat care a inceput sa faca sport atunci cand cantarea aproape 240 de kilograme. Programul la care a apelat el l-a ajutat sa scape de 136 de kilograme si sa scape se povara celor 40 de ani in care a fost supraponderal.

Greutatea si numarul mare al kilogramelor este un subiect sensibil pentru foarte multi oameni, iar Jared nu face decat sa ii ajute sa treaca peste prejudecatile de care se lovesc in societate. Meritul lui este sa si-a indeplinit visul si ca are puterea sa isi spuna povestea astfel incat sa ii incurajeze si pe cei care se afla in situatia lui si nu reusesc sa se descurce singuri.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies