Caravana Vocea Romaniei Junior se opreste weekend-ul acesta in Bucuresti!

Data publicarii: 31 Martie 2016
Data actualizare: 04 Aprilie 2016
Caravana Vocea Romaniei Junior ajunge weekend-ul acesta la Bucuresti! Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt asteptati la preselectii, sa arate ca au calitati vocale remarcabile, ca sunt gata sa urce pe scena si sa convinga antrenorii ca merita sa fie in echipa lor.

Sambata si duminica, 2-3 aprilie, incepand cu ora 09:00, la hotel Ibis Gara de Nord, cei mici sunt invitati sa-si faca vocile auzite la preselectiile pentru noua emisiune, Vocea Romaniei Junior.

Arata-le tuturor ca doar vocea conteaza, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la preselectii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor si intoarce scaunele tuturor antrenorilor!

Toti copiii intre 7 si 14 ani, pasionati de muzica, pentru care scena reprezinta locul in care se pot manifesta cel mai bine si care isi doresc sa fie ascultati de o tara intreaga sunt asteptati weekend-ul acesta, la hotelul Ibis Gara de Nord, din Bucuresti, sa demonstreze ca ei pot alcatui urmatoarea generatie de artisti din Romania.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies