Care e cel mai simplu mod de a câștiga o mașină? Intră și află

Care e cel mai simplu mod de a câștiga o mașină? Intră și află
Autor: Dan Brumar
Data: 06 Decembrie 2018
Să câștigi un autoturism nu a fost niciodată mai ușor decât acum. Tot ce trebuie să faci este să votezi. Ce anume? Niște oameni talentați care speră să ajungă în finala de la Vocea României.

Finala sezonului 8 de Vocea României e aproape și mai ai doar câteva zile la dispoziție să te gândești care sunt concurenții cu cele mai mari șanse de a ajunge acolo. Alege patru dintre ei și pune-i la inimă fiindcă ți-ar putea aduce un premiu pe patru roți marca Opel Combo Life! Da, avem un concurs de la care nu poți lipsi!

Până pe 7 decembrie 2018 intră pe pagina de concurs, completează formularul și selectează cei patru concurenți pe care tu îi vezi în marea finală Vocea României!

Te poți înscrie în concurs de mai multe ori, cu propuneri de finaliști complet diferite. Marele câștigător al autoturismului Opel Combo Life va fi anunțat în timpul finalei din 14 decembrie 2018 a emisiunii Vocea României.

Atenție! Propunerile tale ar putea să nu corespundă cu cele ale majorității telespectatorilor care își votează favoriții. De aceea, alege concurenții care crezi că au cele mai mari șanse să ajungă în finală, nu neapărat pe cei pe care îi îndrăgești tu!

Multă baftă!

Vocea României Doar vocea contează!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO