Carmen Tănase, roast despre vedetele prezente la Protevelion. Ce glume a făcut la adresa lui Busu, CRBL și Cosmin Seleși

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 31 Decembrie 2022
Data actualizare: 31 Decembrie 2022
Cu o carieră de peste 30 de ani în teatru și cinematografie, Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Atât telespectatorii români, cât și colegii de breaslă sunt fascinați de profesionalismul ei. La Protevelion, actrița a oferit un moment savuros de comedie. 

Carmen Tănase a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa vedetelor prezente în sală. Printre cei vizați s-au numărat Busu, Cosmin Seleși, Tania Popa, Lidia Buble, Anna Lesko, CRBL și alții.  

Iată ce a spus actrița despre fostele concurente de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: 

Tania Popa și Lidia Buble, ați dat dovadă de tot felul de calități ascunse. Ați dovedit că sunteți femei puternice, româncuțe, de...cu resurse nebănuite, care cu brio ar supraviețui oricărui scenariu apocaliptic de la Hollywood. Ele au mâncat și gândaci, ce poate fi cusur sau avantaj, având în vedere că știm că gândacii supraviețuiesc și atacurilor nucleare. Să o țineți tot așa. Avem nevoie de oameni ca voi”

Anna Lesko

„Annei Lesko e greu să-i găsești un cusur între atâtea calități. Activează în toate artele, e actriță, pictoriță, cântăreață, îi place  Eduard Mane, îi plac manelele și are origini ucrainene, deci anul ăsta e scutită de scrutina mea. Slava!”

Busu

„Slava Domnului că Florin Busuioc are atâtea calități cât să-i iertăm toate prognozele meteo  greșite, care au fost destule. Până la urmă, putem să scoatem și noi capul pe fereastră, nu trebuie să așteptăm numai mură în gură de la el. Va trebui să-l ierte și Fuego, pentru că i-a furat partenera, pe magnifica Irina Loghin, al cărei singur defect este ..îmi permit să spun, că s-a coborât să-i fie parteneră lui Busu. La fel cum singurul cusur al energeticului și fenomenalului Horia Brenciu e că m-a ales pe mine să-i fiu parteneră”. 

Vezi în materialul video de mai sus ce a spus Carmen Tănase despre Vlăduța Lupău, CRBL, Pavel Bartoș, Jojo, dar și alte vedete

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!