Casa în care a murit Mac Miller, scoasă la închiriat pentru o sumă fabuloasă

Casa în care a murit Mac Miller, scoasă la închiriat pentru o sumă fabuloasă
Autor: Dan Brumar
Data: 29 Octombrie 2018
La doar o lună și jumătate de la moartea neașteptată a raperului Mac Miller, casa în care a locuit artistul a fost scoasă la închiriat. Proprietatea din San Fernando Valley (lângă Los Angeles) se poate închiria pentru o sumă impresionantă.

Aproape 10.000 de dolari pe lună costă să locuiești în casa în care Mac Miller s-a stins din viață la 7 septembrie 2018. Locuința artistului de lângă Los Angeles a fost scoasă la închiriat de o agenție imobiliară în cursul săptămânii trecute, anunță TMZ. Conform publicației americane, agenții imobiliari care se ocupă de această proprietate sunt obligați de Codul Civil să dezvăluie potențialilor chiriași sau cumpărători, în termen de trei ani de la tranzacție, că cineva a murit în casa respectivă. Cei care sunt superstițioși ar putea avea o problemă dacă află prea târziu această informație.

Raperul Mac Miller a fost găsit decedat în locuința sa din California în 7 septembrie 2018, la orele amiezii. Conform presei americane, raperul locuia aici cu chirie și plătea circa 8.500 de dolari pe lună. Medicii l-au găsit în stop cardiac și au declarat că moartea a survenit, cel mai probabil, în urma unei supradoze de droguri. Mac Miller, în vârstă de 26 de ani, a avut o relație de aproape doi ani cu solista Ariana Grande.


Casa lui Mac Miller are trei dormitoare

Locuința în care a locuit artistul are trei dormitoare, trei băi și o curte interioară generoasă, unde a fost amenajată o zonă verde pentru grătar. Terasa oferă acces la un peisaj de vis spre valea San Fernando, situată la nord-vestul orașului Los Angeles. La parterul casei sale, artistul avea o sală de jocuri, în mijlocul căreia tronează o masă de biliard.

FOTO: Keller Williams/TNI Press Ltd


De-a lungul scurtei sale cariere muzicale, raperul a acumulat o avere de 9 milioane de dolari. La scurt timp după ce a debutat în muzică, Mac Miller a fost dat în judecată de producătorul Lord Finesse, în solidar cu o casă de discuri, pentru folosirea unor versuri dintr-o melodie revendicată de acesta. Finesse a solicitat daune de 10 milioane de dolari. În ianuarie 2013, la mai bine de șase luni de la deschiderea procesului, cele două părți au ajuns la o înțelegere, însă aceasta nu a fost făcută publică.  

În martie 2015 a fost din nou în centrul unui scandal, fiind acuzat că a furat porțiuni dintr-un cântec al formației Aquarian Dream și le-a folosit în piesa sa Theraphy.

În mai 2018, Miller a provocat un accident de circulație, fără victime, după ce a condus sub influența alcoolului. A fost ridicat de poliție de acasă și plasat în arest, însă a fost eliberat după ce a plătit cauțiunea de 15.000 de dolari.

FULLSCREEN
Casa în care a murit Mac Miller, scoasă la închiriat pentru o sumă fabuloasă
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO