Castigatoarea Best Model of Romania 2011, descalificata. De ce a fost inlocuita pentru finala din Bulgaria:

Castigatoarea Best Model of Romania 2011, descalificata. De ce a fost inlocuita pentru finala din Bulgaria:
Data publicarii: 25 Iulie 2011
Data actualizare: 25 Iulie 2011
Adolescenta din Onesti care a castigat, in urma cu doua saptamani, concursul "Best Model of Romania 2011" a fost descalificata si inlocuita pentru finala "Best Model of the World" cu urmatoarea concurenta clasata in concurs, dupa ce parintii castigatoarei au refuzat sa o lase sa plece in Bulgaria.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de organizatorii concursului "Best Model of Romania 2011", agentiile ExclusivEvent si President Models, adolescenta din Onesti care a castigat, in urma cu doua saptamani, concursul la nivel national a fost descalificata si inlocuita pentru finala "Best Model of the World" cu urmatoarea concurenta clasata in concurs, dupa ce parintii castigatoarei au refuzat sa o lase sa plece in Bulgaria.

Iuliana Stoleru, de 16 ani, din Iasi, este noua detinatoare a titlului "Best Model of România 2011", ea avand 1,77 metri inaltime si dimensiunile 88-60-89.

"Din cauza refuzului parintilor Alinei Stoica, concurenta care a castigat la Piatra Neamt titlul «Best Model of Romania 2011», de a-si lasa fiica sa reprezinte Romania in cadrul competitiei «Best Model of the World 2011» din Bulgaria, organizatorii au fost nevoiti, conform regulamentului care se aplica in orice competitie de acest gen, sa o descalifice pe Alina si sa acorde titlul «Best Model of Romania 2011» urmatoarei concurente clasate in concurs. Asadar Iuliana Stoleru este noua detinatoare a titlului «Best Model of România 2011» si reprezentanta care a plecat astazi (luni - n.r.) spre Bulgaria sa ne reprezinte cu onoare tara in competitia «Best Model of the World 2011»", se arata in comunicat.

Iuliana Stoleru va fi, timp de un an, imaginea "Best Model of Romania" si a semnat un contract de management exclusiv cu agentiile First Models si President Models, avand sansa de a profesa ca model la nivel international.
"Am fost pusi in fata unei situatii cu totul si cu totul «inedite», care speram sa nu se mai repete prea curând, un caz unic in cei peste 10 ani de experienta in acest domeniu, pe care am fost nevoiti sa-l solutionam conform regulamentului, dupa ce am epuizat toate incercarile de a remedia situatia pe cale amiabila cu parintii Alinei Stoica, in avantajul fiicei lor. Din pacate pentru Alina, ea este inca minora si trebuie sa se supuna deciziilor luate de catre parintii ei, chiar si in situatiile in care aceste decizii nu au nimic in comun cu fericirea Alinei, cu bucuria unei asemenea reusite sau cu onoarea de a reprezenta România intr-o competitie internationala", se arata in comunicat.

Sursa: Mediafax
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies