Cat de mari au crescut gemenii lui Jennifer Lopez! Cantareata i-a adus cu ea la unul dintre cele mai important evenimente din viata ei

Cat de mari au crescut gemenii lui Jennifer Lopez! Cantareata i-a adus cu ea la unul dintre cele mai important evenimente din viata ei
Citeste mai mult despre: Jennifer Lopez, gemeni, Walk of Fame,
Data: 21 Iunie 2013
Cantareata si actrita americana Jennifer Lopez a primit, joi, cea de-a 2.500-a stea pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood, in cadrul unei ceremonii la care au participat actrita Jane Fonda, rapperul Pitbull si numerosi fani ai artistei.

"Sunt extrem de fericita", a declarat Jennifer Lopez, dupa inaugurarea stelei care ii este dedicata pe Walk of Fame, una dintre principalele atractii turistice din Los Angeles. "Toate aceste lucruri imi par suprarealiste, dar in acelasi timp adevarate. E formidabil", a adaugat artista.

Rapperul american Pitbull si Nigel Lythgoe, producatorul emisiunii-concurs "American Idol", la care Jennifer Lopez a participat in calitate de membru al juriului, au fost si ei prezenti la ceremonie, ca si Gregory Nava, regizorul filmului "Selena" (1997), pelicula care i-a adus actritei primul ei rol mare din cariera.

"Ea ar trebui sa aiba un trotuar intreg acoperit cu stele care sa poarte numele ei", a declarat actrita Jane Fonda, care a jucat cu Jennifer Lopez in comedia "Soacra mea e o scorpie", din 2005. "Dupa parerea mea, ea abia a inceput sa arate tot ce poate sa faca", a mai spus aceasta.


Vedeta a fost insotita la ceremonie si de actualul ei iubit, dansatorul Casper Smart, in varsta de 26 de ani, precum si de cei doi copii ai sai, pe care ii are cu Marc Anthony.

Gemenii Max si Emme au fost invitati de onoare la evenimentul la care mama lor a primit o stea pe Walk of Fame.Foto: GETTY IMAGES

FULLSCREEN
cat de mari au crescut gemenii lui jennifer lopez cum arata acum max si emme, la 5 ani
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO