Cât te costă să te întâlnești cu modelele Victoria's Secret, în culisele show-ului

Cât te costă să te întâlnești cu modelele Victoria s Secret, în culisele show-ului
Citeste mai mult despre: Victorias Secret, bilete, cat costa,
Data: 08 Octombrie 2018
Show-ul anual Victoria's Secret se apropie, întorcându-se la New York după ce, ani de zile, a avut loc în orașe precum Londra, Paris sau Shanghai.

Deși artiștii care vor susține recitaluri în cadrul show-ului nu au fost anunțați încă, organizatorii promit ceva extrem de ofertant, în anii trecuți fiind invitați să cânte Maroon 5, Harry Styles, Lady Gaga, Selena Gomez sau Rihanna. 

Citește și: Cine este cel mai bine plătit model Victoria’s Secret. Suma impresionantă pe care o câștigă anual

Biletele pentru acest spectacol sunt la mare căutare, însă o licitație recentă inițiată de Sara Sampaio, una dintre protagonistele show-ului, demonstrează că prețul acestora se poate ridica la o sumă impresionantă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

În luna iulie a acestui an, Sampaio a dezvăluit pe Instagram că suferă de tricotilomanie, o afecțiune care o face să-și smulgă părul. În urma mesajelor de susținere primite din partea fanilor săi, modelul a hotărât să-și asocieze imaginea cu o fundație care luptă împotriva acestui gen de afecțiuni, iar acum a inițiat o licitație prin care oferă două bilete celor care vor să le vadă pe ea și pe celelalte supermodele în direct pe catwalk, la show-ul Victoria's Secret din acest an. 

Astfel, cine va câștiga licitația va primi două bilete la spectacolul Victoria's Secret, o întâlnire cu Sara Sampaio în culise și două bilete la petrecerea de după eveniment.

La ora actuală, prețul biletelor a ajuns la 25.000 de dolari, licitația luând sfârșit joi, 11 octombrie. 

Foto: Getty, Instagram
 




Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO