Catalin Radu Tanase isi joaca propriul rol alaturi de Jean Claude Van Damme FOTO

Catalin Radu Tanase isi joaca propriul rol alaturi de Jean Claude Van Damme FOTO
Data: 13 Septembrie 2010
Corespondentul Stirilor Pro Tv, Catalin Radu Tanase, isi joaca propriul rol alaturi de starul american Jean Claude Van Damme in filmul „Weapon”, filmat in Studiourile MediaPro.

In filmul <<Weapon>> relatez in direct primele masuri luate de noul sef al INTERPOL, dupa care realizez un interviu cu respectivul, cu doar cateva ore inainte de a fi asasinat de mafie”, a marturisit Catalin.

Citește și

In timpul filmarilor, Catalin s-a intalnit si cu celebrul actor Jean Claude Van Damme, care chiar a tinut mortis sa faca, pentru scurt timp ce-i drept, schimb de roluri cu corespondentul special al Stirilor Pro Tv.

Pe Jean Claude Van Damme nu pot sa-l descriu decat ca o surpriza mai mult decat placuta. Numele si cariera lui au fost suficiente pentru respectul si deferenta pe care le-a primit din partea tuturor. Dupa ce i-am explicat cine sunt si ce rol joc in <<Weapon>>, cel mai recent film al lui, a acceptat sa faca cateva fotografii cu mine. Nu ma asteptam, in schimb, la ce avea sa urmeze. Din reflex, tineam in mana microfonul cu sigla Pro Tv. La un moment dat, zambitor, mi-a smult microfonul din mana si mi-a luat el mie un interviu. Ce credeti ca m-a intrebat? Cum imi place Romania? Probabil ca fusese exasperat cu intrebarea asta de fiecare data cand a filmat la noi in tara”, isi aminteste amuzat Catalin.

Pentru productia „Weapon”, Stirile Pro Tv au pus la dispozitia producatorilor un intreg arsenal: cel mai performant SNG (car de transmisie prin satelit), tot echipamentul folosit de obicei la transmisiile live si o echipa completa: corespondentul special Catalin Radu Tanase si operatorul imagine Zsolt Vago.

 

FULLSCREEN
Catalin Radu Tanase isi joaca propriul rol alaturi de Jean Claude Van Damme FOTO
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies