Ce s-a intamplat cu submarinul lui Pablo Escobar, in care exista un seif cu 70.000.000 de dolari!

15 Iunie 2018, 19:00

Ce s-a intamplat cu submarinul lui Pablo Escobar, in care exista un seif cu 70.000.000 de dolari!
Submarinul a fost gasit ascuns in jungla

Imaginile cu unu submarin verde, gasit in jungla din Columbia, au aparut pe Internet in urma cu cateva saptamani. Stirea a fost ca s-a gasit unul din submarinele lui Pablo Escobar.

Fostul rege al drogurilor avea diferite metode de a transporta drogurile in USA, insa submarinele nu au fost unele dintre ele. Cel putin nu cele militare. "Pe vremea aia, ca si acum, era imposibil sa cumperi pe piata neagra submarine. Escobar a incercat sa se foloseasca de Fidel Castro pentru a achizitiona unul insa nu a reusit", spune un oficial columbian.

In lipsa de submarine militare, traficantii au incercat de-a lungul timpului sa isi construiasca propriile ambarcatiuni care sa mearga cat mai mult pe sub apa, pentru a putea trece de paza de coasta.

Submarinul verde, despre care s-a crezut ca a fost al lui Pablo Escobar, si ca ar avea 70 de milioane de euro intr-un seif, este de fapt al unei retele moderne de trafic de droguri. Acesta a costat 2 milioane de dolari ca sa fie construit si e pe baza de motor electric.

Submarinul poate parcurge 50km pe sub apa insa apoi e nevoit sa revina la suprafata pentru a-si reincarca bateriile.

Armata columbiana a capturat ambarcatiunea, despre care spune ca ar putea transporta 2 tone de cocaina la fiecare drum.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO