Ce spun despre tine pozele pe care le postezi pe retelele de socializare

Ce spun despre tine pozele pe care le postezi pe retelele de socializare
Data publicarii: 16 Mai 2017
Data actualizare: 16 Mai 2017
Editorii de la BrightSide.me sustin ca imaginile pe care le publicam pe retelele de socializare dezvaluie detalii despre personalitatea noastra, lucrurile pe care ni le dorim si complexele pe care le avem. 

1. Selfie-uri. Un numar mare de selfie-uri publicate pe conturile de pe Instagram sau Facebook poate sublinia faptul ca ai nevoie de recunoastere din partea celor din jur. In plus, cei care au tendinta de a se fotografia singuri in oglinda pot fi narcisisti, vanitosi si egocentrici. 


2. Selfie-uri sexy. Atunci cand publici des imagini in care emani sexualitate si iti pui in evidenta anumite forme ale corpului, oamenii te pot percepe ca pe o persoana dornica sa experimenteze lucruri noi. 


3. Imagini in care apari alaturi de iubit/a. Cei care aleg sa publice acest gen de fotografii sunt persoane care isi doresc ca relatiile lor sa fie puternice si de lunga durata. E felul lor de a le transmite celor din jur ca "nu sunt single, sunt iubite, apreciate si pretuite". 


4. Poze de grup. Daca majoritatea imaginilor de pe contul de Facebook sau Instagram sunt poze de grup, realizate la petreceri, acest lucru poate sublinia faptul ca te simti singur. Pe de alta parte, acest gen de fotografii le poate indica celor din jur ca faci parte dintr-un grup anume, care iti hraneste vanitatea. 


5. Pozele in care apari alaturi de copii. In care postezi fotografii din copilarie, atunci e posibil sa le sugerezi prietenilor virtuali ca este coplesit de viata de adult, de responsabilitati, credite bancare etc. 

Daca publici frecvent imagini in care apar si copiii tai, acesta este modul in care iti doresti sa transmiti faptul ca esti parinte si ca aceasta e cea mai mare realizare a ta. 


6. Imagini cu animale. Femeile publica in general imagini in care apar pisici, iepuri si catelusi. Acest gen de fotografii sunt postate de persoanele sentimentale sau imature.

In ceea ce ii priveste pe barbati, acestia au tendinta sa publice imagini in care apar animale salbatice, surprinse in habitatul lor natural. In cazul in care posesorul acestor imagini este un fotograf, atunci acestea subliniaza profesionalismul sau. 


7. Imagini realizate in natura. Atunci cand un cont contine numeroase fotografii cu peisaje, posesorul sau poate fi o persoana multumita de viata pe care o duce. Astfel de imagini pot indica si faptul ca cel care le publica este plictisit de viata agitata si isi doreste sa se reconecteze cu natura. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies