Ce spune Barack Obama despre prima lui intalnire cu Lady Gaga

Ce spune Barack Obama despre prima lui intalnire cu Lady Gaga
Citeste mai mult despre: Barack Obama, Lady Gaga,
Data publicarii: 06 Octombrie 2011
Data actualizare: 06 Octombrie 2011
Presedintele american Barack Obama a vorbit in public despre prima lui intâlnire cu Lady Gaga si a declarat ca, desi este considerat unul dintre cei mai puternici oameni de pe planeta, acea intâlnire a fost "putin cam intimidanta".

Potrivit ABC News , presedintele american a facut aceasta declaratie in fata participantilor la Human Rights Campain Gala, un eveniment ce a avut loc la Washington, pe 1 octombrie.

In discursul sau, Obama le-a spus participantilor, care formau un public alcatuit in mare parte din homosexuali si lesbiene: "Am purtat câteva discutii bilaterale foarte productive cu liderul vostru. Ea purta tocuri inalte de 16 inches (circa 40 de centimetri, n.r.). Avea o inaltime de 8 feet (circa 2,4 metri, n.r.). A fost putin cam intimidant".

Barack Obama a cunoscut-o pe Lady Gaga cu ocazia unui dineu organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru viitoarea campanie electorala a presedintelui american. Anterior, Lady Gaga declarase ca doreste sa discute cu presedintele Obama despre problema agresiunilor fizice si psihice la care sunt supusi adolescentii homosexuali, dupa ce un newyorkez in vârsta de 14 ani, Jamie Rodemeyer, s-a sinucis, deoarece a fost in mod constant hartuit si agresat din cauza orientarii lui sexuale.

"M-am intâlnit cu presedintele nostru. Nu voi renunta la lupta. Trebuie sa se puna punct acestei situatii. Generatia noastra are puterea de a-i pune capat. Faceti o lege pentru Jamey", a declarat artista americana intr-un mesaj postat pe Twitter.

"Ultimele zile le-am petrecut gândindu-ma, plângând si tipând. Am atât de multa furie in mine. Este greu sa simti iubire, atunci când cruzimea ia viata cuiva. Bataile trebuie sa devina ilegale. Sunt crime facute din ura", a adaugat artista.

Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies