• PRO TV
  • Ce spunea Mark Zuckerberg despre Facebook in 2005

Ce spunea Mark Zuckerberg despre Facebook in 2005

Ce spunea Mark Zuckerberg despre <span style="color: #00f">Facebook </span>in 2005

Intr-un interviu acordat in 2005, omul din spatele Facebook - Mark Zuckerberg - vorbea despre succesul pe grupuri mici al retelei de socializare si nu ii intelegea pe cei "care isi doresc mai mult sau tintesc spre cucerirea intregii lumi".

Imbracat doar in pantaloni scurti si intr-un tricou si cu un pahar de bere in mâna, seful Facebook sarbatorea la acea vreme alaturi de echipa sa atingerea pragului de 3 milioane de utilizatori, scrie Daily Mail.

Zuckerberg a vorbit despre inceputurile a ceea ce este azi Facebook.

"Când m-am decis sa pun bazele Facebook, eram singur, nu aveam ajutorul nimanui. Dar nu aveam acces la informatiile de contact ale tuturor din campus, nu in modul in care le detine universitatea. Asa ca m-am decis sa lansez Facebook intr-o maniera suficient de atractiva pentru ca oamenii sa fie interesati sa se inscrie si sa isi completeze singuri datele", a povestit fondatorul celei mai mari retele de socializare la momentul actual.

Facebook a adunat in câteva saptâmâni doua treimi din studentii de la Harvard in comunitatea online. Au urmat alte trei scoli de renume din SUA, printre care si Yale, cu un succes asemanator.

Pâna la sfârsitul anului scolar 2004, Facebook era comunitatea online a 29 de universitati din intreaga America.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni