Cea mai mare premiera de film din Trafalgar Square: vezi imagini de la lansarea Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Cea mai mare premiera de film din Trafalgar Square: vezi imagini de la lansarea Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Data publicarii: 08 Iulie 2011
Data actualizare: 08 Iulie 2011
Fani din toata lumea au INVADAT celebra Trafalgar Square din Londra pentru a-i vedea pentru ultima oara la o premiera mondiala pe eroii din cea mai de succes franciza din istorie - Harry Potter. Evenimentul a fost cea mai mare premiera de film cunoscuta de Trafalgar Square.

Ultimul film din serie,  "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea a II-a",  incheie o aventura de 10 ani si i-a innebunit pe iubitorii povestei create de autoarea britanica J. K. Rowlin.

Evenimentul de premiera mondiala din Londra, unde pe covorul rosu, actorii Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson si-au ramas bun de la fani, alaturi de nume mari ale cinematografiei precum Ralph Fiennes, Maggie Smith, Helena Bonham Carter si Robbie Coltrane, ducand la bun sfarsit cu stil decada Harry Potter a atras fani din din toate colturile lumii.

Intra pe www.procinema.ro ca sa citesti detalii despre acest eveniment!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!