Cei mai josnici criminali in serie de care probabil nu ai auzit

Cei mai josnici criminali in serie de care probabil nu ai auzit
Citeste mai mult despre: criminali, arestare, victime,
Data publicarii: 18 Aprilie 2018
Data actualizare: 18 Aprilie 2018
Daca ai vazut multe documentare despre crime la viata ta, atunci stii ca majoritatea criminalilor in serie sunt deseori motivati sa recurga la aceste actiuni, deoarce se gandesc ca altfel vor deveni faimosi. Ei iubesc gandul sa devina precum "Jack Spintecatorul". 

1. Dorothea Puente


Sursa:Viral Thread

In 1980, Puente inchiria camere din casa ei pentru tineri si oamenii cu probleme mintale. Ea lua banii pe care aceste persoane cu dizabilitati le primeau si daca cineva indraznea sa se planga, ea ii ucidea mai apoi. Ziarele au denumit casa ei, ca fiind "Casa mortii Landlady". 

2. Edmund Kemper


Sursa: Viral Thread

Kemper a fost un ucigas in serie, necrofil, violator si canibal care si-a ucis proprii bunici la varsta de 15 ani. Un faimos citat din American Physco, care a fost gresit atribuit lui Ed Gein, au fost, de fapt, vorbele lui Kemper:"Cand vad o fata draguta mergand pe strada, ma gandesc la doua lucruri. O parte din mine vrea sa o scoata in oras, sa vorbeasca cu ea, sa fie dragut si sa o trateze frumos, iar cealalta parte se gandeste cum ar arata capul ei infipt intr-un bat."

3. Robert Hansen


Sursa: Viral Thread

Hansen a rapit, violat si omorat intre 17 si 30 de femei, in Anchorage, Alaska. El le urmarea prin padure cu pistolul si alte arme. 

4. Leonarda Cianciulli


Sursa: Viral Thread

Cianciulii a fost o criminala in serie italianca care si-a transformat cele trei victime in sapun si fursecuri intre 1939 si 1940. 

5. Carl Panzram


Sursa: Viral Thread

Panzram a omorat 22 de persoane si a violat mii de barbati tineri inainte sa fie executat in Leavenworth in 1930. 

6. Dagmar Overbye


Sursa: Viral Thread

Dagmar a omorat intre 9 si 25 de copii, printre care si propriul fiu, intre 1913 si 1920. Ea ii omoara prin strangulare, ii ineca sau ii ardea de vii. 

7. Tommy Lynn Sells


Sursa: Viral Thread

Sells a ucis 22 de oameni in SUA in timpul a doua decenii, dupa ce a fost molestat cand era copil de catre mama lui. El a fost diagnosticat cu probleme mintale foarte grave, incluzand bipolaritatea, depresii majore si psihoza. El si-a omorat primele victime cand avea 16 ani. 

8. Serhiy Tkach


Sursa: Viral Thread

Serhiy Tkach este un politist ucrainian care s-a presupus ca a ucis peste 100 de persoane. El sufoca fetite intre varsta de 8 si 18 ani si performa acte sexuale asupra corpurilor lor dupa ce mureau. El a fost propus pentru sentinta cu moartea, dar s-a decis sa traiasca pentru a avea pe constiinta toata crimele comise. El inca traieste si astazi. 

9. Arthur Shawcross 


Sursa: Viral Thread

Arthur Shawcross a revendicat cele mai multe dintre victimele sale dupa ce a fost eliberat dupa o condamnare pentru omorarea a doi copii. Dupa ce s-a mutat in mai multe cartiere din New York impreuna cu prietena lui, Shawcross, a inceput sa omoare din nou, iar de data aceasta a ucis 12 prostituate. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies