Cel mai citit site din Romania? www.sport.ro!

Cel mai citit site din Romania? www.sport.ro!
Citeste mai mult despre: Romania, site, stiri, www.sport.ro,
Data publicarii: 04 Mai 2011
Data actualizare: 04 Mai 2011
Cel mai vizitat site din .RO? www.sport.ro! Cel mai afisat site de continut? www.sport.ro! Cu record de afisari, www.sport.ro a fost in aprilie site-ul de sport cu cei mai multi vizitatori unici din Romania.

Cu 14.207.270 de vizite in luna aprilie, liderul www.sport.ro e in clasamentul publicat de SATI la 1,5 milioane de vizite distanta de locul 2, gsp.ro.

La capitolul afisari, www.sport.ro e lider intre site-urile de continut, cu peste 60 de milioane de afisari (cu 21 milioane mai mult decat gsp.ro), un nou record pentru online-ul romanesc. Vechiul record era detinut tot de www.sport.ro, cu peste 57 de milioane de vizite.

La situatia vizitatorilor unici publicata de SATI, www.sport.ro a strans cu 90.000 mai putin decat gsp.ro. Dupa ce in luna martie a avut aproape 1 milion de unici din afara Romaniei, doborind recorduri in Columbia, Mexic, Venezuela, Ecuador sau Pakistan, gsp.ro a inregistrat in aprilie recorduri de vizitatori unici in Croatia (63.339) sau Turcia (47.315). In Croatia de exemplu, gsp.ro a avut al 3-lea trafic al tarii intre site-urile de sport!

www.sport.ro
a fost in aprilie site-ul de sport cu cei mai multi useri din Romania, cu 1.455.390, fata de 1.392.347 cat a avut locul 2, gsp.ro.

Record istoric pe piata de site-uri de mobil

Romanii intra din ce in ce mai des pe net de pe telefonul mobil! Iar pragul de 1 milion de vizite intr-o singura luna pentru un mobisite a fost intrecut de m.sport.ro! Lider in 118 din primele 120 de zile ale lui 2011, m.sport.ro a depasit m.gsp.ro cu peste 1 milion de afisari in aprilie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!