Cel mai scump tort de nunta a fost realizat in Dubai. Cum arata prajitura care a costat 1 milion de Dolari

18 Aprilie 2018, 07:43

Cel mai scump tort de nunta a fost realizat in Dubai. Cum arata prajitura care a costat 1 milion de Dolari
Debbie Wingham este cofetarul care a realizat acest tort impresionant. Wingham este cunoscuta in industrie drept cel mai scump designer de prajituri si asta pentru ca a realizat pana acum piese originale, in valoare de 50 de milioane de Dolari. 

Norocosii care au vizitat o expozitie din Dubai au avut norocul sa deguste un tort de nunta in valoare de 1 milion de dolari. Debbie a realizat de aceasta data o prajitura delicioasa, cu o inaltime de 182 de centimetri si o greutate de 120 de kilograme. Pentru pregatirea acestui tort, designerul a folosit 1 000 de oua si 20 de kilograme de ciocolata. Conform celor de la Bored Panda, intreaga prajitura este comestibila, inclusiv unele detalii decorative. Debbie a acordat o atentie deosebita detaliilor si a construit cu grija flori si mici perlute care au infrumusetat rochia de mireasa. Pentru ca "mireasa dulce" sa arate perfect, au fost confectionate 5 000 de floricele, iar realizarea si aplicarea lor a durat 10 zile. 

Pentru un plus de stralucire, Debbie a optat si pentru cateva detalii pretioase, si anume diamante de 3 carate. Acestea au fost aplicate in zona capului miresei. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO