Celebritatile si familiile lor. Cum arata surorile si fratii mai putin cunoscuti ai vedetelor din Romania si din afara: GALERIE FOTO

Celebritatile si familiile lor. Cum arata surorile si fratii mai putin cunoscuti ai vedetelor din Romania si din afara: GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, Miley Cyrus, Nicole Kidman,
Data publicarii: 11 Iulie 2014
Data actualizare: 11 Iulie 2014
In timp ce vedetele internationale sunt obisnuite sa isi aiba viata in mod constant sub lumina reflectoarelor, fratii si surorile acestora sunt mai putin cunoscuti de catre public, printre ei aflandu-se publicisti, oameni de televiziune, artisti, oameni de afaceri sau actori mai putin celebri.

Andra si surorile ei, Aura si Diana:

 


Sora Andreei Marin, Cristina:

Elena Gheorghe si sora ei, Ana:Nicoleta si Iuliana Luciu:

Sora Biancai Dragusanu, Oana:Sora Andreei Tonciu, Lorena:

Unii dintre fratii si surorile vedetelor, desi nu atat de celebri ca acestea, sunt cunoscuti pentru carierele de actori, precum Jonathan Firth, fratele lui Colin Firth, James Haven, fratele Angelinei Jolie, sau Doug Pitt, fratele lui Brad Pitt, iar altii dintre ei au ocupatii separate de lumea filmului.

Printre acestia se afla Monica Cruz, sora mai mica a faimoasei actrite Penelope Cruz, ea fiind cunoscuta pentru cariera in modelling si in dans, Hunter Johansson, fratele geaman al lui Scarlett Johansson, implicat, potrivit Daily Mail, in activitati din politica, Natasha Law, sora mai mica a actorului britanic Jude Law, artista si pictorita, sau Antonia Kidman, sora lui Nicole Kidman, care este prezentatoare de televiziune in Australia.

Sursa: MEDIAFAX

  • Antonia Kidman, Nicole KidmanVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies